Paasbox Du Bassin

 

Hapje:

Battle of the butchers

Coppa holstein rund – Dierendonck

Pastrami van rund ‘New York Style’ – Dierendonck

Mosterspek St. Amandshof – De Laet, Van Haver

Franchi (varkenswang uit toscane, 60 dagen gerijpt)

Salami Long Bride de Ardeche

Huisgemaakte pickels / Pane di semola al rosmario

 

Voorgerecht:

Verse burratina met kerstomaatjes | salsa van Mechelse & groen  asperges | jamon Ibérico

 

Hoofdgerecht:

Gebakken kabeljauwfilet | Mediteraanse groentelasagne | jus van asperges | krokantje van Parmesan

Of

Lamsnavarin | gebakken jonge wortel | aardappelgratin

 

Nagerecht :

Chocolade paaseitjes van chocolatier Olivier Willems & Negerzoen van Bakkerij Destrooper

Per 2 pers fles witte wijn: Zuid-Afrikaanse chenin blanc 

45€

Verkrijbaar op 3/4/5 april.

Bestellen via www.hoteldubassin.be/takeaway of tel.059/703383