Take Away Le Bassin @ Home
Elke vrijdag en zaterdag
Te bestellen ten laatste de avond voordien tegen 18h00!!
voorgerechten :
1. Asperges op Vlaamse wijze (5) 15€
2. Onze huisgemaakte garnaalkroketten ( zelf af te bakken) | citroen | gefrituurde peterselie 4€ stuk
3. Battle of the Butchers ( 5 soorten charcuterie van Dierendonck en De Laet & Van Haver) | foccacia brood met rozemarijn en fleur de sel ( bakkerij Sanders) 16€
4. Bord Jamon de Bellota 100´% Iberico Cinco Jotas 15€
5. Pastinaaksoep | gerookte paling | zure room 12€
6. Verse burrata , trostomaatjes, basilicum, jamon, balsamico 15€
Hoofdgerechten :
1. Noordzeevis gegratineerd | gestoofde prei ( 4 soorten Catch of the day) 20€
2. Noordzeebouillabaise | rouille | broodcroutons ( 4 soorten Catch of the day) 22€
3. Gebakken rivierpaling : of Meuniere met tartaarsaus , of in 't groen , of in de roomsaus 24€
4. Italiaanse balletjes in tomatensaus 18€
5. Kalfsossobuco 24€
6. Mechelse asperges op Vlaamse wijze , met kasteelaardappelen 24€
7.Gebakken kabeljauwfilet, Mechelse asperges, grijze garnalen, mousselinesaus 25€
Al deze gerechten zijn verkrijgbaar met ofwel voorgebakken frietjes | puree | ovenfrietjes | pasta | Natuuraardappelen
VEGGIE : Groentestoof met venkel, kikkererwten, Pompadour aardappellen, kerstomaatjes & olijven 18€
Nagerechten :
1. Citroentaartje 5€
2. Eton Mess ( mascarpone | framboos | merinque 6€
3. In huis gemaakte chocolademousse 5€