Take Away Le Bassin @ Home 

Elke vrijdag en zaterdag 

Te bestellen ten laatste de avond voordien tegen 18h00!!

 

voorgerechten :

1. Asperges op Vlaamse wijze (5)  15€

2. Onze huisgemaakte garnaalkroketten ( zelf af te bakken)  | citroen | gefrituurde peterselie 4€ stuk

3. Battle of the Butchers ( 5 soorten charcuterie van Dierendonck en De Laet & Van Haver)  | foccacia brood met rozemarijn en fleur de sel ( bakkerij Sanders) 16€

4. Bord Jamon de Bellota 100´% Iberico Cinco Jotas 15€

5. Pastinaaksoep | gerookte paling | zure room 12€

 6. Verse burrata , trostomaatjes, basilicum, jamon, balsamico 15€

Hoofdgerechten :

1. Noordzeevis gegratineerd | gestoofde prei  ( 4 soorten Catch of the day)  20€

2. Noordzeebouillabaise | rouille | broodcroutons ( 4 soorten Catch of the day) 22€

3. Gebakken rivierpaling : of Meuniere met tartaarsaus , of in 't groen , of in de roomsaus 24€

4. Italiaanse balletjes in tomatensaus  18€

5. Kalfsossobuco 24€

6. Mechelse asperges op Vlaamse wijze , met kasteelaardappelen 24€

7.Gebakken kabeljauwfilet, Mechelse asperges, grijze garnalen, mousselinesaus 25€

Al deze gerechten zijn verkrijgbaar met ofwel voorgebakken frietjes | puree | ovenfrietjes | pasta | Natuuraardappelen

VEGGIE : Groentestoof met venkel, kikkererwten, Pompadour aardappellen, kerstomaatjes & olijven 18€

Nagerechten : 

1. Citroentaartje 5€

2. Eton Mess ( mascarpone | framboos | merinque 6€

3. In huis gemaakte chocolademousse 5€