Welkom bij Le Bassin

Gezelligheid troef aan de Visserskaai in Oostende.

Le Bassin (hotel - restaurant) is ideaal gelegen dichtbij het station, de jachthaven en het stadscentrum van Oostende. Het strand, de zeedijk en het staketsel liggen op wandelafstand.

In ons familiehotel staat de gast centraal. Ons doel is u een aangenaam verblijf te bezorgen, waardoor u graag terugkeert. Hotel du Bassin heeft 31 gezellige kamers, waaronder 7 eenpersoonskamers. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid te overnachten in onze 2 luxe appartementen (4 pers.) met hotelservice.  In ons restaurant kunt u terecht voor seizoensgebonden suggesties en lekkere visgerechten.

Hopelijk tot snel.

Tom & Elsie Vanhaecke - Bruynoghe

Oostende: Koningin der Badsteden

Van de Crystal Ship-wandelroute tot een leuke musical in het Casino Kursaal, er is in Oostende altijd iets te beleven. Er zijn vaste waarden zoals Fort Napoleon en de talrijke winkels maar ook de tijdelijke events voor jong en oud bieden een meerwaarde voor de stad. En zo is de ervaring voor u, als bezoeker, des te aangenamer.

Als centraal gelegen kuststad kan je de Belgische Kust makkelijk ontdekken vanuit Oostende, zowel met de wagen als met de kusttram.

Ontdek het huidige aanbod aan activiteiten op de site van Toerisme Oostende: www.visitoostende.be

Naast de voordelige parking tegenover het hotel (vraag uw tickets aan de receptie en betaal slechts €12,50/24u) kunt u hier alle parkeermogelijkheden van Oostende vinden.

Er zijn momenteel nog geen reviews. Wees de eerste en vertel over jouw ervaring!
Meer reviews Schrijf review